Deze film is thuis te zien via Picl. Bekijk hem hier: De Grote Boze Vos

Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren: het varkentje probeert samen met het konijn en de vos voor ooievaar te spelen en kippen jagen op vossen, terwijl een vos de kuikentjes bemoedert. Als het kerstfeest nadert verkleedt de eend zich als de Kerstman. Hartverwarmend en doldwaas, deze vrolijke nieuwe animatiefilm van de makers van Ernest & Celestine. Genomineerd als Beste Kinderfilm Cinekid Festival.

Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren!

Op vrijdag 3 januari mag je gratis mee doen met de workshop Wandelen in je eigen tekening voordat de film begint. We beginnen om 10:00 met de workshop en deze is doorlopend te bezoeken. Je maakt eerst een tekening, daarna word je voor een 'greenscreen' gefilmd terwijl je speelt dat je in jouw tekening bent. Deze twee beelden worden gecombineerd zodat het net lijkt alsof je door jouw eigen tekening wandelt, rent, zwemt of zweeft. Na afloop van de film zie je jezelf terug op het grote doek!

NRC : "als begeleidende (groot)ouders beleeft u veel meer plezier bij seriële prijswinnaar De Grote Boze Vos"."De Grote Boze Vos munt uit in onvoorspelbare wendingen, snelle, puntige humor en slapstick. De Vlaamse stemmencast maakt het nog charmanter".
De Grote Boze Vos & Andere Verhalen
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Benjamin Renner , Patrick Imbert
  • Met: Ruth Beekcmans (Stem), Jan Schepens (Stem), Gène Bervoets (Stem), David Davidse (Stem)
  • Land: Frankrijk
  • Jaar: 2017
  • Duur: 80 min.
  • Taal: Nederlands gesproken