Woensdag 24 oktober. Voordat we naar de film gaan kijken gaan we eerst samen ontbijten. De Noorman zorgt voor een lekkere broodjes, fruit, melk en een sapje. Dat is nog eens chill in je vakantie! De entree voor ontbijt & film is € 11,- (jeugdfilmfans € 10,-). Wil je zeker zijn van een plek? Koop dan op tijd een kaartje! Reserveren is voor deze voorstelling niet mogelijk.

Start ontbijt 9.00.
Start film 9.45.

Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren: het varkentje probeert samen met het konijn en de vos voor ooievaar te spelen en kippen jagen op vossen, terwijl een vos de kuikentjes bemoedert. Als het kerstfeest nadert verkleedt de eend zich als de Kerstman. Hartverwarmend en doldwaas, deze vrolijke nieuwe animatiefilm van de makers van Ernest & Celestine. Genomineerd als Beste Kinderfilm Cinekid Festival 2017.

Erik Tijman, Hoofd Programma Cinekid:"De Grote Boze Vos is de nieuwe film Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm. De resulterende film is een speelse animatie voor de hele familie, die het vakmanschap van de hedendaagse hoogstaande Franse animatiewereld symboliseert."
Pyjama ontbijt met de Grote Boze Vos
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Benjamin Renner ,Patrick Imbert
  • Land: Frankrijk
  • Jaar: 2018
  • Duur: 80 min.
  • Taal: Nederlands gesproken