Thuis te zien via Picl als onderdeel van de Favorieten van de filmtheater. Bekijk de film hier: Bekijk hem hier:The Wife

Het drama ontvouwt zich al in het vliegtuig naar Zweden op weg naar de uitreiking als ze worden lastige gevallen door een opdringerige biograaf. Wat voor Joe en Joan een hoogtepunt in hun leven zou moeten zijn lijkt volledig in het water te vallen door de dreigende onthulling van een groot geheim.

Een all-star cast met onder meer Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater en Max Irons speelt de hoofdrollen in The Wife, een speelfilm van de Zweedse regisseur Björn Runge (Happy End) naar de bestseller van Meg Wolitzer. Vooral de kritieken voor de vertolking van Glenn Close zijn juichend.

NRC Handelsblad****: "Een subtiel duel in de sneeuw, The Wife. Acteur Jonathan Pryce speelt bekwaam de windbuil en oude bok waarin hij gespecialiseerd is, Glenn Close zou je na zes eerdere nominaties eindelijk haar verdiende Oscar gunnen voor deze in gereserveerdheid zinderende rol."
Trouw ****: "The Wife is door regisseur Runge in een heerlijke, vaak geestige filmvorm gegoten"
VPRO Gids ****: "Het genuanceerde spel van Close maakt diepe indruk"
Algemeen Dagblad ****: "Een van haar beste acteerprestaties sinds jaren"

Wat is Picl?
Met Picl kijk je films die op dit moment in het filmhuis zouden draaien en het afgelopen jaar bij ons hebben gedraaid, bij je thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon op het moment dat het jou uitkomt. Zo hoef je nu geen films te missen en wordt thuis blijven een stuk leuker!
Premièrefilms zie je voor €8,50 en gemiste films zie je voor €4,99. Met dit bedrag steun je ons, de filmmakers en de distributeurs. Goed om te weten, na aankoop zijn ze 48 uur beschikbaar.

Ga hier de website van Picl en bekijk het huidige aanbod

The Wife | Favorieten van de filmtheaters
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Björn Runge
  • Met: Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater e.a.
  • Land: Groot Brittannië/Verenigde Staten/Zweden
  • Jaar: 2017
  • Duur: 100 min.
  • Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
  • Meer over deze film via IMDB