Geannuleerd. Naar aanleiding van de vandaag (12/3) aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM zijn wij genoodzaakt alle filmvoorstellingen tot en met 31 maart 2020 af te gelasten. Bezoekers die kaarten hebben gereserveerd of gekocht hebben worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Deze film is wel thuis te zien via Picl. Bekijk hem hier: Parasite

Winnaar van 4 Oscars: Beste Film, Beste Regie, Beste Internationale Film en Beste scenario. Deze film is de komende weken nog te zien. Iedere maandagmiddag maken we de nieuwe voorstellingen bekend voor de speelweek die loopt van donderdag t/m woensdag erop

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Winnaar Gouden Palm 2019.

De Volkskrant ***** "Dankzij technisch vernuft, vertelkundig lef en sterk acteerwerk is Parasite een van de beste films van het jaar".
NRC ***** :"Messcherpe zwarte komedie".
Trouw *****: "Parasite is een fantastische zwarte komedie over de staatsgreep in huize Park."
Parasite
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Joon-ho Bong
  • Met: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi
  • Land: Zuid-Korea
  • Jaar: 2019
  • Duur: 131 min.
  • Taal: Koreaans gesproken, Nederlands ondertiteld
  • Meer over deze film via IMDB