Geannuleerd. Naar aanleiding van de vandaag (12/3) aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM zijn wij genoodzaakt alle filmvoorstellingen tot en met 31 maart 2020 af te gelasten. Bezoekers die kaarten hebben gereserveerd of gekocht hebben worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.

Speelse animatiefilm in de geest van Pluk van de Petteflet.

Jacob woont in de stad en droomt ervan om net als zijn vader architect te worden. In eerste instantie heeft hij niet zoveel zin om bij familie te gaan logeren als zijn vader voor langere tijd op reis gaat. Zijn nichtje Mimmi is een dapper meisje met een grote mond en zijn oom is ervan overtuigd dat hij piraat is. Ze wonen in een buitenwijk. De kinderen leren elkaar echter steeds beter begrijpen en met een groep pratende honden, smeden ze samen plannen om hun prachtige park te redden uit de handen van een projectontwikkelaar.

Deze kleurrijke en levendige animatiefilm in de geest van Pluk van de Petteflet werd geregisseerd door Edmunds Jansons. Het verrassende avontuur is gebaseerd is op het boek Dogtown van de Letse kinderboeken schrijfster Luize Pastore. Haar Engelstalige debuut viel in de prijzen # best new kids books 2018 Guardian pick.

Adviesleefdtijd 4-8 jaar.
De volkskrant **** :" Animatie in Jacob, Mimmie en de pratende honden is een lust voor het oog".
Jacob, Mimmi en de pratende honden
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Edmunds Jansons
  • Land: Letland
  • Jaar: 2019
  • Duur: 70 min.
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over deze film via IMDB