De voorstelling van 16 april is geannuleerd. Er komt uiteraard een nieuwe voorstelling. Dit wordt z.s.m. bekend gemaakt. Bezoekers die kaarten hebben gekocht krijgen bericht. Mensen die geen bericht hebben gekregen kunnen een berichtje sturen naar annulering@mimik.nl.

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties. De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

De film is geproduceerd door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en het Wereld Natuur Fonds (WWF).

Aansluitend op de film wordt een live Q&A met Sir David Attenborough (niet ondertiteld) vanuit de Royal Albert Hall vertoond.

David Attenborough: A Life on Our Planet (met live Q&A uit London)
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • K R vol do 16-04, 20:25 uur
  • Regie: Alastair Fothergill
  • Land: Groot Brittannië
  • Jaar: 2020
  • Duur: 125 min.
  • Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld