Geannuleerd. Deze film is wel thuis te zien via Picl. Bekijk hem hier: The Wild Goose lake Alle filmvoorstellingen tot en met 6 april zijn geannuleerd. Bezoekers die kaarten hebben gereserveerd of gekocht hebben worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Houd onze website in de gaten voor actuele informatie.Première, te zien vanaf 12 maart. Wanneer de leider van een beruchte motorbende per ongeluk een agent doodschiet en er een prijs op zijn hoofd komt te staan, slaat hij op de vlucht. Achtervolgd door zowel politie als gangsters die uit zijn op het tipgeld, verstopt hij zich aan de oevers van het Wildeganzenmeer waar een mysterieuze prostituee hem hulp biedt in ruil voor haar vrijheid. Beiden bevinden ze zich op een doodlopend spoor, wanhopig op zoek naar een uitweg. Samen zijn ze bereid om nog één laatste keer te gokken en hun lot op het spel te zetten.

Na het succes van Gouden Beer-winnaar Black Coal, Thin Ice is regisseur Diao Yinan terug met de virtuoze neo-noir The Wild Goose Lake, een in neon doordrenkt visueel spektakel over een spannende klopjacht door de straten van hedendaags China. Diao’s kleurrijke, gestileerde film was geselecteerd voor de hoofdcompetitie van Cannes en kreeg er lovende recensies van de internationale pers.

De Volkskrant **** : "The Wild Goose Lake is een gestileerde reis langs de rafelranden van China".
VPRO Cinema **** : "Prachtige sfeer en actiesequenties in noir-setting"
NRC **** : In ‘The Wild Goose Lake’, de nieuwe film van Diao Yinan, bewijst de regisseur zich weer een begenadigd stilist.
The Wild Goose Lake
Tickets
K = tickets kopen (geplaceerd)
R = tickets reserveren
  • Regie: Diao Yinan
  • Met: Fan Liao, Lun-Mei Kwei, Hugh Hu e.a.
  • Land: China
  • Jaar: 2019
  • Duur: 113 min.
  • Taal: Mandarijn gesproken, Nederlands ondertiteld
  • Meer over deze film via IMDB