Op zondag 26 april is de vierde editie van het Slow Food Film Festival Deventer in filmhuis De Keizer. Met bijzonder smakelijke films en tussendoor genieten van volop ‘lekker, puur & eerlijk’ eten en drinken.

We pakken dit jaar groots uit met een programma van maar liefst zes films, waaronder de documentaires Sergio Herman, FUCKING PERFECT over de 3-sterren-Michelin kok Sergio Herman en Fed Up over de Amerikaanse voedselindustrie en de rol van suiker. Verder vertonen we de speelfilms Chef, een komedie over een chef-kok die een eigen restaurant op wielen begint, en The Hundred-Foot Journey, waarin het Indiase gezin Kadam een Indiaas restaurant opent in Zuid-Frankrijk. Bij een aantal films zijn gastsprekers aanwezig en is er ruimte voor de nodige discussie.

Daarnaast speelt het eten natuurlijk een belangrijke rol. Bij de koffie wordt huisgemaakt lekkers geserveerd. De lunch wordt verzorgd bij en door de nieuwe uitbaters van Paviljoen Vogeleiland, met aandacht voor lokale producten en bijpassende wijnen met een verhaal. En bij de borrel verrassen we u met een slowe traktatie

Meer informatie over de films is te vinden op deze website via de link hierboven. Het complete programma is te vinden via de kalender rechtsboven op 26 april. Vanaf nu kunnen er al arrangementen voor de ochtend, middag of hele dag gekocht worden.