Het Taartrovers Film Festival, voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival, vol fantasierijke films en creatief spel voor kinderen van 2 tot 9 jaar toert langs tien steden in het land. Op zaterdag 10 en zondag 11 maart is het festival bij ons te bezoeken!

Het festivalprogramma bestaat uit 14 fantasievolle kinderfilms in combinatie met de ‘Speeltuin van de Verbeelding’. Dit is een prachtig vormgegeven decor met interactieve installaties die alle zintuigen prikkelen. Met een filmkaartje kan ieder kind zowel naar de film als de Speeltuin van de Verbeelding.

Dit jaar brengt het festival met het thema Lettersoep & Prentenkoek een ode aan het kinderboek. Aan de verhalen en fantastische illustraties, maar ook aan de vorm en de geur van het boek, aan het papier, de stof, de lijm en de inkt. Het Taartrovers Film Festival wordt feestelijk geopend met een kinderboekenbal. Kinderen mogen verkleed komen als een personage uit een van hun lievelingsboeken om feest te vieren met andere beroemde kinderboekenpersonages.

Het festival gaat dagelijks van start om 10.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Koop een kaartje voor een van de leuke kinderfilms en krijg de hele dag toegang om te spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.