The Best of IDFA on Tour op 20 januari is uitverkocht!

Vier films, bekroond met een IDFA Award in één dagprogramma. The Best of IDFA on Tour is een dagprogramma met prijswinnaars en festivalfavorieten van IDFA 2018 dat langs filmtheaters door Nederland reist. Het programma bestaat uit:

Los Reyes van Bettina Perut, Iván Osnovikoff, winnaar van de IDFA Special Jury Award for Best Feature-Length Documentary.
Het leven van de ruige tieners in het Chileense skatepark Los Reyes, bezien door de ogen van de straathonden Chola en Football.

Island of the Hungry Ghosts van Gabrielle Brady, winnaar van de Amsterdam Human Rights Award.
De krabbentrek, een ritueel van dolende geesten en een zwaarbewaakt Australisch detentiecentrium komen samen in een hypnotiserende bespiegeling op migratie.

Don’t Be a Dick About It van Benjamin Mullinkosson, winnaar van de IDFA Audience Award.
Liefdevol portret van de bijzondere band tussen twee broers, elk met hun eigen obsessies maar ook onvoorwaardelijk bevriend.

De man die achter de horizon keek van Martijn Blekendaal, winnaar van de IDFA Special Jury Award for Children’s Documentary
Speels gemonteerde docu doet onderzoek naar een verdwenen man, die iets specialers blijkt te hebben achtergelaten dan alleen een mysterie.

Het is één dagprogramma, je kunt dus geen kaarten voor losse films kopen.