Elk jaar komen er meer mensen naar ons filmhuis. En elk jaar komt het vaker voor dat wij mensen teleur moeten stellen omdat de vraag naar kaartjes groter is dan wat wij kunnen bieden. Of dat een film alweer weg is terwijl velen  hem nog willen zien. Wij hopen dat dit per 31 maart verleden tijd is.

Met ingang van 31 maart aanstaande gaan we namelijk prolongeren. Dit betekent dat het maandprogramma zoals dat er nu is ophoudt te verschijnen. We gaan van een maandprogramma naar een actueler weekprogramma, met meer premières. En een programma waarbij we films waar veel vraag naar is langer kunnen programmeren en waarmee we je beter van dienst kunnen zijn.

De voorstellingen die op donderdag starten worden dan op de voorafgaande maandag bekend gemaakt en kaarten zijn ook vanaf die maandag te kopen of te reserveren.

Hoe weet ik welke films er te zien zijn?

We maken ons filmprogramma straks op verschillende manieren bekend, net zoals dat we dat nu ook doen, via:

Website: hierop staat vanaf het einde van de maandagmiddag het programma van de volgende speelweek. Voorts staan bij ‘verwacht’ alle films die we in de komende maanden gaan vertonen, inclusief de verwachte premièredatum. Bij ‘specials’ staan alle bijzondere voorstellingen die gepland zijn. Hier zijn vaak ook al eerder kaarten voor te koop.

Wekelijkse e-mailnieuwsbrief: deze wordt op dinsdag verzonden, hierin staat het programma van de komende speelweek. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld voor deze nieuwsbrief, dan kan dat via deze website.

Weekfolder: verder verschijnt er wekelijks een papieren folder met het programma van die week, die bij ons verkrijgbaar is en wordt verspreid in de stad.

Zo’n 5 à 6 keer per jaar ontvangen onze vrienden thuis een programma met daarin aankondigingen van alle aankomende premières en de speciale voorstellingen die verwacht worden, zoals de filmcursus, filmclub De Première en dergelijke.

En verder maken we natuurlijk gebruik van sociale media als Facebook en Twitter en versturen we diverse persberichten.

Mocht je vragen hebben dan kun je op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur contact met ons opnemen via onze reserveringslijn: 0570 – 600515 of via info@filmhuisdekeizer.nl.