Vanaf 1 april kunt u uw kaartjes aan de kassa en uw drankjes aan de bar alleen per pin betalen. Contante betalingen zijn dan niet meer mogelijk.

Dit zal voor u als bezoeker even wennen zijn. Graag leggen we u uit waarom we vanaf 1 april alleen nog maar pinbetalingen accepteren. Een van de redenen is veiligheid. We vinden het belangrijk dat wij en onze vrijwilligers veilig kunnen werken. Doordat we geen contant geld meer in huis hebben worden we minder interessant voor overvallers en inbrekers. Daarnaast merken we dat de contante betalingen al jaren afneemt terwijl de kosten stijgen. Een andere reden is dat we zo meer tijd hebben in het team omdat we het geld niet meer hoeven na te tellen. De tijd en de kosten die we hiermee besparen kunnen we goed gebruiken om andere dingen voor u beter te kunnen regelen. Ook kunnen onze vrijwilligers elkaar sneller aflossen omdat de kassa niet meer geteld hoeft te worden, waardoor u sneller geholpen wordt als u op dat moment aan de kassa staat.

We krijgen nieuwe pinautomaten zodat u aan de kassa’s contactloos betalen waardoor de betaling snel gaat. Natuurlijk kunt u ook op de reguliere manier pinnen.

Mocht u hierover vragen hebben kunt u bellen tijdens kantooruren naar het nummer 0570- 618822 of een mail sturen naar info@filmhuisdekeizer.nl. Uiteraard staan we u ook graag te woord tijdens kantooruren aan de kassa.

Wij danken u voor uw begrip.