Goed nieuws voor filmliefhebbers uit Deventer en omstreken! Vanaf 3 maart 2016 kan je bij filmhuis De Keizer onbeperkt naar de film met de Cinevillepas. Net als ruim 21.000 andere pashouders kan je je tegoed doen aan alle films bij ons én in de 38 andere Cineville-theaters voor €19,- per maand.

Na de lancering in Amsterdam in 2009 breidde Cineville uit naar onder andere Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en Zwolle, waar filmtheater Fraterhuis te bezoeken is met de Cinevillepas.

Met keuze uit meer dan 100 verschillende films per week ben je als Cinevillepashouder eigenlijk nooit uitgekeken. Daarnaast biedt de Cinevillepas óók nog een heleboel extra’s, zoals vriendenacties, toegang tot voorpremières en tal van filmfestivals, zoals KLIK!, HAFF, Cinemasia, Movies that Matter, Go Short en Imagine. Ook leuk: met de Cinevillepas krijg je 10% korting op muziek, films en koffie bij Plato/Concerto (in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Zwolle, Groningen, Deventer en Apeldoorn).

Op Cineville.nl vind je draaitijden en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie maakt je wegwijs in het aanbod met de dagelijkse tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

De Cinevillepas is alleen te koop op cineville.nl. De pas geeft bij ons gratis toegang tot alle reguliere voorstellingen, jeugdfilms en de sneak preview. Voor een 3D film, een lange film en voor speciale voorstellingen betaal je met de Cinevillepas (mogelijk) een kleine toeslag. Meer informatie vind je op deze website bij info onder het kopje Cineville.