Beste filmliefhebber,

Ook Filmhuis De Keizer is natuurlijk gesloten. En deze week werd bekend dat we gesloten blijven tot in ieder geval maandag 1 juni. Dat vinden we verschrikkelijk jammer. Het raakt ons hard, maar we begrijpen het heel goed. Gezondheid gaat immers voor alles. En als we allemaal de aanwijzingen van het RIVM volgen, zien we elkaar over een paar maanden alweer terug. Liefst in goede gezondheid natuurlijk.

Veel ligt inmiddels stil, maar gelukkig gaat de bouw van MIMIK wel gewoon door. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het nieuwe pand aan de IJssel op tijd klaar is voor de start van het nieuwe culturele seizoen. Op vrijdag 4 september staat de eerste theatervoorstelling gepland in het nieuwe pand, en wie weet welke films we tegen die tijd allemaal kunnen draaien.

Hopelijk mogen we je ruim voordat we definitief verhuizen, en definitief MIMIK worden, nog een paar ontvangen keer ontvangen aan de Keizerstraat. Zodra we groen licht krijgen, gaan we daar weer gewoon open.

In de tussentijd zitten we natuurlijk niet stil. Je kunt nu al een deel van ons films bekijken, en hiermee ons steunen, via Picl. En we komen met meer inspirerende acties. Kijk daarvoor regelmatig even op onze Facebook-pagina en onze website en ontdek hoe en waar je de boeiendste films en documentaires kunt zien.

Tot het moment waarop we elkaar weer kunnen ontmoeten: blijf gezond!

Team MIMIK.

Mocht je vragen hebben? Stel ze via info@mimik.nl

Foto: Viorica Cernica

25.03.2020